IHTIS LA CEAS ANIVERSAR – Ipotesti 26 iulie 2014

Iulie 27, 2014 la 7:28 am | Postat in Proiecte IHTIS, SUFLET LANGA SUFLET | 6 comentarii

Mărturisesc că, pregătind evenimentul am conştientizat de ce mereu trebuie să ţin ştacheta ridicată extrem de sus: din respect şi recunostinţă faţă de PARTENERII şi VOLUNTARII IHTIS.

DIPLOMA GENERALA

Manifestarea responsabilităţii sociale – scopul proiectului IHTIS din acest an – înseamnă acţiune, înseamnă implicare şi m-am bucurat să descopăr că toţi cei care ne-au susţinut în mod constant în ultimii ani – au fost şi ieri, 26 iulie, de faţă. Proiectele Asociaţiei IHTIS şi rezultatele obţinute NU s-au realizat cu fonduri ci, cu OAMENI. Rezultatele IHTIS au fost comparate la nivel naţional cu proiecte derulate cu bugete de sute de mii de euro.

GRUP FOTO 1

Cele 10 Diplome obţinute de IHTIS, certifică faptul că NU banii sunt importanţi în soluţionarea cazurilor sociale ci, mai ales, disponibilitatea cu care s-a putut implica fiecare în eliminarea obstacolelor existente.

Prin Campaniile IHTIS a fost demontat de multe ori, înverşunatul “NU SE POATE”. Ceea ce “NU TREBUIE SĂ SE POATĂ” este încălcarea bunei rânduieli sociale, indiferent de împrejurare.

În orice mic proiect a stat ascuns un sacrificiu major, nepovestit şi neştiut. Forţa din spatele realizărilor IHTIS a fost simţită în exterior, întrucât am auzit de foarte multe ori întrebarea: “Cine se ascunde în spatele Asociaţiei?”. Astăzi răspundem împreună acestei întrebări, cu precizarea că niciodată nimeni nu a stat “în spatele Asociaţiei IHTIS” ci, cu toţii am stat mereu ÎN FAŢĂ conştientizând problemele sociale semnalate de grupurile vulnerabile şi punând umărul la rezolvarea lor.

GRUP FOTO 2

În zi aniversară – simbolul preţuirii noastre a fost acordat tuturor participanţilor pentru voluntariatul investit, pentru acordul de a ne fi parteneri, pentru onoarea de a-i avea de fiecare dată alături.

Pe cei care, din întemeiate pricini, au lipsit ieri din mijlocul nostru îi asigurăm că, pe diferite căi, vor intra în posesia Diplomei şi Cupei aniversare a Asociaţiei IHTIS.

Multumim MEMORIALULUI IPOTESTI, indeosebi dlui RELU ONEAGA – pentru gazduire. Darul nostru modest, un pliant editat in 200 de exemplare, va ajunge la Ipotesti tradus si in limba engleza, pentru turistii straini. Multumim pentru aceasta oportunitate Tipografiei SHIK&STEFAN Bucuresti.

Pliant RO FATA

Pliant RO VERSO

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: