EXIGENTA, PROMOVARE si PERFORMANTA PE MAREA SCENA A FOLCLORULUI INTERNATIONAL – DMG 2014

Septembrie 2, 2014 la 4:31 pm | Publicat în Festivalul DOBROGE MANDRA GRADINA, SUFLET LANGA SUFLET | 2 comentarii

“In fiecare an, Festivalul D.M.G. este unul de bun gust, organizat cu mult rafinament. Singurul lucru care trebuie imbunatatit este acela ca: la sectiunea rezervata tinerilor cu dizabilitati numarul participantilor trebuie sa creasca treptat. Multumiri domnului Ovidiu Rosca pentru ceea ce face pentru noi” – Roxana Poiana / castigatoarea Premiului I in acest an.

COLAJ 1

Drumul anevoios spre scena si emotiile catre podium sunt acum uitate, ramanand amintirea zilelor minunate petrecute in sanul marii familii a interpretilor populari.

Pentru participantii cu si fara dizabilitati prezenti in festival, aprecierea juriului si cea a publicului este cel mai maret Trofeu asteptat de fiecare, un an intreg.

LARISA ONCIU - LAUREATA DMG 2014

Bucuria de a canta = ARTA DE A INVINGE pentru tinerii cu dizabilitati prezenti in Editia a X-a 2014 a Festivalului International ”Dobroge Mandra Gradina” & “Dobroge, Vatra de Folclor” – realizat in acest an sub egida UNESCO.

Recunostinta deplina dlui OVIDIU ROSCA, membrilor juriului si dlor GEORGEL NUCA si FLORIN RACOCI pentru o saptamana minunata, in care bucuria de a canta a primat. Un mare MULTUMESC dnei VERA CAMINSCHI pentru sprijinul oferit intregului grup IHTIS pentru deplasarea la Albesti – in seara Galei.

1. MULTUMIRI D=REI MIKY MIHAESCU SI MAMEI EI PT.FRUMOASA ORGANIZARE.

2. @ onciu – Organizarea festivalului apartine exclusiv dlui Rosca. Sarcina mea este ca in festival sa ajunga cei mai talentati concurenti cu dizabilitati, pe care sa ii promovez cat mai bine.