DMG 2014 – “Exigenta pentru calitate maxima” – reteta succesului Sectiunii „Dizabilitati”

Septembrie 7, 2014 la 1:40 pm | Publicat în Festivalul DOBROGE MANDRA GRADINA, SUFLET LANGA SUFLET | Lasă un comentariu

“Exigenta pentru calitate maxima” – aceasta este reteta succesului tinerilor solisti vocali si instrumentisti cu dizabilitati, in opinia Dlui Director OVIDIU ROSCA: “Prin sectiunea dedicata tinerilor cu dizabilitati dorim sa facem cat mai mult pentru acesti tineri, fara a face diferenta intre tinerii cu si fara dizabilitati, considerandu-i egali in tot ceea ce facem impreuna”.

Uneori usor – alteori dificil, cuvantul de imbarbatare vine de fiecare data in momentul critic, Asociatia IHTIS bucurandu-se de o reala apreciere si sustinere In cadrul Festivalului International de Folclor “Dobroge, Mandra Gradina” & “Dobroge Vatra de Folclor Romanesc” unde misiunea IHTIS consta, inca din anul 2010, in “preselectia concurentilor – solisti vocali si instrumentisti cu dizabilitati” si promovarea aptitudinilor lor.
La aceasta editie – DMG 2014 – succesul a fost deplin atat in concurs, cat si in afara acestuia… imaginile surprinse fiind cat se poate de graitoare…

Fiecare dintre noi are un mecanism pentru succes si un mecanism pentru esec. Mecanismul pentru esec merge de la sine. Mecanismul pentru succes functioneaza numai daca ai un scop. De fiecare data cand notezi un scop si discuti despre el, ai apasat pe butonul care declanseaza mecanismul pentru succes.

O echipa potrivita poate sa faca diferenta dintre esec si succes, daca aceasta este formata din oameni care au o filozofie a vietii asemanatoare, aspiratii similare, astfel incat ei sa lucreze bine in echipa.

Festivalul International de Folclor “Dobroge, Mandra Gradina” & “Dobroge Vatra de Folclor Romanesc”, este o frumoasa lectie invatata de IHTIS si transpusa in practica la nivel regional, printr-un alt Festival: „Trec Magii prin Vatra Moldovei” – a carui pregatire o vom incepe curand, pastrand … reteta succesului:
“Exigenta pentru calitate maxima”.