LA MULTI ANI, MARILENA GEORGIANA MIHAI !

Septembrie 14, 2014 la 1:38 pm | Publicat în Festivalul DOBROGE MANDRA GRADINA, SUFLET LANGA SUFLET | Lasă un comentariu

„Cea mai bogată moștenire pe care parinții pot să o lase copiilor este copilăria fericită, plină de amintiri tandre despre tatăl și mama lor. Aceas­ta va lumina zilele care vin, îi va păzi de ispite și îi va ajuta în încercările vieții de zi cu zi după ce vor părăsi casa părintească” – Sfânta Muceniță Alexandra Feodorovna.

grup foto

Marilena Georgiana Mihai, din Vorniceni, este o minune de fetiță înzestrată de Dumnezeu cu credință, înțelepciune, frumusețe, gingășie, curaj, dragoste pentru semeni și, mult, mult talent.

Un copil-model – așa o percep pe Mary toți cei ce o cunosc, îndrăgind-o pentru ceea ce reușește să transmită…

MARY si FLORIN“Din prima clipă când am zărit o papușică vie, am privit-o cu admirație. Aflând povestea ei, m-a provocat să-mi depășesc limitele, fricile și îndoielile. Am ascultat glasul ei și mi-am imaginat ce efort face micuța, ca să audă negativul melodiei cu ajutorul aparatelor auditive. Ce face ea, pentru noi oamenii adulți este extraordinar. Micuța “Printesă folclorică” – cum o numesc eu, m-a făcut să descopăr că viața este făcută dintr-o multitudine de clipe magice și că tot ce avem noi de făcut este să reușim să vedem magia, fiind deschiși a învăța ceva în fiecare clipă. Mă rog lui Dumnezeu să-mi ofere cât mai multe clipe alături de micuța printesă a folclorului moldovenesc și, dacă o să fie așa, atunci voi fi un fericit posesor al unei avuții naționale, care se numește MARILENA GEORGIANA MIHAI. Vă rog, ascultați acest înger… care a obținut recent Premiul al II-lea la Festivalul Dobroge Mândră Grădnă, ediția 2014” (Producator TV – Florin Racoci)

De ziua ta, noi – toți cei ce te îndrăgim mult, mult de tot, rugăm pe Bunul Dumnezeu să înmulțească darurile Sale, să te ocrotească și să îți împlinească fiecare gând curat, fiind fericită și mereu învingătoare.

La Mulți Ani, Mary !!!

Mihaela Mihăescu