La Multi Ani 2015!

Decembrie 31, 2014 la 8:57 am | Publicat în Ganduri | Lasă un comentariu

2015La cumpana dintre ani, se cuvine a MULTUMI indeosebi Finantatorilor, Partenerilor, Sponsorilor si voluntarilor datorita carora am putut petrece impreuna clipe si zile de neuitat. Gandul recunostintei il indreptam astazi catre:
Reteaua RSC “Actionam Responsabil” – ce ne-a oferit sansa sa ilustram public faptul ca putem GANDI RESPUNSABIL indiferent de etichetele sociale ce ni se pun.
MTS & DJST BT – prin D-na Cornelia Paicu – care au intarit increderea voluntarilor IHTIS ca drumul de la ideie la finantarea ei este doar o lectie, ce trebuie bine invatata pentru a deschide calea catre bugete tot mai indraznete.
APC Europe Direct BT – prin Dl Radu Cajvaneanu – a carui prezenta ne confera incredere si dorinta de a nazui mereu la mai mult, promovarea facuta Asociatiei IHTIS, alaturi de sprijinul moral, fizic si financiar primite fiind extrem de valoroase.
Asociatia Invatatorilor BT – prin D-na Maria Arama – a carei energie, devotement, pasiune ne-a impresionat nespus, pentru clipele memorabile din tabara si succesul festivalului datorandu-i recunostinta deosebita.
ACCSALPA Constanta – prin dl Ovidiu Rosca – partas la promovarea si premierea abilitatilor membrilor si voluntarilor IHTIS, petrecand la tarmul marii o vacanta de nota 10.
Memorialul Ipotesti – prin dl Relu Oneaga – ramane in sufletul nostru ca un loc de vis, unde ne-am intalnit la ceas aniversar si am punctat o zi excelenta.
Donatorii, voluntarii (foarte multi sa fie numiti), asociatiile, scolile si institutiile partenere din Bucuresti, Valeni DB, Dorohoi, Vorniceni (inv. Marinela Mihai), Lunca, Vorona, Botosani si Iasi, prin participarea si suportul adus au conturat normalitatea, egalitatea de sanse, acceptarea, incluziunea sociala – scopul evenimentelor IHTIS fiind atins cu succes.

Si, la final, un nume nou in lista sponsorilor: www.euroglassbt.ro – care a directionat cei 20% din impozitul pe profit catre IHTIS – initiativa Familiei Cotovanu, eroii taberei ATITUDINI PENTRU APTITUDINI.

La cumpana dintre ani, am gandit succint la ce a fost… activitati in care fiecare a investit timp si o particica de suflet. Unii au daruit, altii au gestionat darurile primite, altii au primit, iar astazi putem rosti zambind: AM FAPTUIT IMPREUNA.

La multi si fericiti ani TUTUROR !