VOTATI “OAMENII TIMPULUI” – pana pe 6 decembrie

Octombrie 26, 2015 la 11:47 am | Publicat în Anunt important | 1 comentariu

Mihaela_MihaescuAsociatia Revistei TIMPUL anunta incheierea perioadei de prejurizare in cadrul Campaniei Oamenii Timpului. Din totalul de aproape 800 de propuneri, Juriul National al Campaniei a selectat 80 de finalisti, intre care, am avut MAREA SURPRINDERE sa regasesc si numele meu la Sectiunea “SOCIETATE CIVILA”, ca si reprezentant al Judetului Botosani.

Sunt onorata si extrem de emotionata, realizand ca modesta mea activitate este evaluata de un juriu care fara a-mi cunoaste limitarile fizice, pun pe cantar faptele si rezultatele sau poate doar truda de fiecare zi.

Pana pe 6 decembrie, publicul este invitat sa isi voteze finalistii favoriti accesand site-ul www.oameniitimpului.ro, urmand ca pe 12 decembrie in Sala Mare a Teatrului National «Vasile Alecsandri» din Iasi, sa fie desemnat castigatorul.

Ce dar minunat a randuit Dumnezeu, cunoscandu-mi un gand tainic, niciodata rostit … Sa fiu o zi prezenta in mijlocul OAMENILOR care FAPTUIESC PENTRU ALTII, alaturi de Pr. Mihail Jar – episcop vicar de Bănceni, Herța (nominalizat la aceeasi categorie – http://www.oameniitimpului.ro/nominalizati/ – societate civila).

MULTUMIRI APC Europe Direct – Dlui Radu Cajvaneanu, pentru sustinerea sincera, pentru indemnul de a accesa fonduri, pentru sadirea increderii ca pot face mereu mai mult pentru ceilalti (chiar daca adeseori singura), pentru sansa de a fi pe 12 decembrie – “in lumea mea”.

1 comentariu »