TREC MAGII PRIN VATRA MOLDOVEI – PROGRAM FESTIVAL 2015

Noiembrie 11, 2015 la 4:47 pm | Publicat în Fără categorie | 1 comentariu
Etichete:

PROGRAM FESTIVAL TREC MAGII PRIN VATRA MOLDOVEI 2015

Pentru cei ce vor evolua cateva minute pe scena, o intreaga echipa de OAMENI VALOROSI isi vor dedica o intreaga zi, unii venind de foarte departe. Ce fel de gazde vom fi si cum vom rasplati munca acestor oameni este misiunea pe care si-o va asuma fiecare, din iniiativa proprie.

Odata cu inceperea momentelor randuite in program, misiunea mea se va incheia – CREAREA CADRULUI PRIELNIC INTEGRARII SOCIALE – scopul IHTIS… Brusc, voi deveni spectatorul venit sa vada COMUNITATEA IN ACTIUNE, in slujba careia am fost un an intreg. Apoi, va urma RAPORTAREA, povestea scrisa timp de 6 luni de fiecare factor implicat si documentata prin imagini, inregistrari, declaratii… asezand acest intreg proiect sub o deviza – o definitie simpla a voluntariatului, care in viziunea unui copil de 14 ani, inseamna: ”MAI PUTIN EU – MAI MULT NOI” – Tudor Gîbu.

Aceasta editie a festivalului, il are ca INVITAT SPECIAL pe Prudacatorul TV – Florin Racoci, venit la Botosani in calitate de PREZENTATOR, OMUL care pe parcursul Proiectului TALENT IN BUNDITA NOUA a promovat cei cinci beneficiari directi in diferite spectacole cu public numeros – punctul culminant fiind prezenta micutei MARILENA – GEORGIANA MIHAI in doua emisiuni folclorice IN DIRECT la posturile de televiziune ESTRADA TV si TVH.
SA NE VEDEM CU SUFLETUL CURAT !

1 comentariu »