MESAJE DE RECUNOSTINTA PENTRU PARTENERII, COLABORATORII SI VOLUNTARII NOSTRI

Noiembrie 21, 2015 la 8:41 am | Publicat în COLIND, Proiecte IHTIS | 1 comentariu

Despre Proiectul TALENT ÎN BUNDIŢĂ NOUĂ şi cea de-a V-a ediţie a Festivalului de colinde TREC MAGII PRIN VATRA MOLDOVEI, vorbim astăzi la timpul trecut: a fost, s-a încheiat… A luat sfârşit un festival, dar şi un amplu proiect, cu acţiuni diferite ce rareori a lăsat organizatorului TIMP PENTRU A MULŢUMI.

IMG_0148

Este dificil de coordonat un proiect dintr-un fotoliu rulant, Parteneriatele fiind înmiit mai valoroase decât în oricare altă situație similară. Pe parcursul a 5 luni, ne-au fost alături OAMENI şi INSTITUŢII care au depus eforturi considerabile pentru ca scopul și obiectivele urmărite să fie atinse.

Alături de Diplomele de Excelență acordate, Asociația IHTIS dorește să MULȚUMEASCĂ public, prin intermediul Dorohoi News, rostindu-le numele cu preţuire sinceră PARTENERILOR, COLABORATORILOR ŞI VOLUNTARILOR: ACCSALPA Constanţa, Tipografia SHIK Bucureşti, Tipografia DIMI Botoşani, Asociaţia DOINĂ SUFLET ROMÂNESC, DJST și APC Europe Direct Botosani, Asociaţia Învăţătorilor din Judeţul Botoşani, Asociaţia SINAPSE / Corala LIRA Botoşani – o prezență scenică de excepție care ne-a onorat, Clubul Copiilor şi Orchestra MUGURELUL Dorohoi, Intreprinderea Individuală DOINA MIHALACHE din Vorona BT, Şcolile gimnaziale: “Leon Dănăilă” Darabani, “Elena Rareş” Botoşani, Şcoala gimnazială nr.1 Vorniceni BT, Şcoala gimnazială precum şi Parohia “Înălţarea Domnului” din Leţcani IS.
Gazda evenimentului: S.C. CONSULTING HOTELS Botoşani.
Ca și în anii anteriori, organizarea festivalului este meritul voluntarilor care an de an ies în întâmpinarea “magilor”: prof. CEZARA CIRIMPEI, prof. ANAMARIA BONCEAG, înv. MARINELA MIHAI, d-ra ANA-MARIA GÎBU și SIMONA FURNICĂ, precum și distinșii membri ai juriului: înv. MARIA ARAMĂ, D-na AGLAIA CORNEANU și Dl EMIL RĂDUCANU, secretar juriu –D-na MARIA MARCU.
Păstrăm în gând și suflet, un nume: EDUARD DĂNUȚ PINTILEI – ce a adus în scenă IMNUL FESTIVALULUI.
Sonorizarea a fost asigurată cu profesionalism de Dl. Prof. MIHAI-PAUL CIPRIAN, călăuza copiilor excepționali prezenți la festival cu programe artistice.

Deși, cu mai puțini concurenți decât în anii anteriori, valoarea festivalului a crescut, datorită aportului fizic și financiar investit de fiecare participant, datorită concurenților, datorită CORALEI LIRA și a momentelor inedite gândite de Dl FLORIN RACOCI (prezentator).

Adresând un gând bun și voluntarilor dorohoieni care ne-au susținut doar cu gândul (datorită obligațiilor de serviciu), mă înclin cu recunoștință în fața tuturor, mărturisind că vă apreciez nespus de mult pe TOȚI și VĂ MULȚUMESC.

Mihaela Mihăescu

1 comentariu »