Festivalul Dobroge Vatra de Folclor, 23-28 august 2016, Judetul Constanta

Septembrie 8, 2016 la 8:40 am | Postat in Festivalul DOBROGE MANDRA GRADINA, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu

VOLUNTARIAT, INCLUZIUNE, ARTA – trei notiuni imbinate mai bine ca niciodata!!! Va felicitam pe toti pentru premii si va multumim pentru felul in care ati sprijinit fiecare atingerea scopului propus, alcatuind un grup valoros remarcat si aplaudat la scena deschisa. Astfel a debutat nouL proiect de tineret IHTIS – finantat de MTS.
MULTUMIRI JURIULUI si Dlui Ovidiu Rosca – organizator si partener.

grup-mixt-obiectivul-1

Detaliile si impresiile participantilor pot fi descoperite in linkul urmator:

Valorile și principiile ne fac ceea ce suntem noi ca și oameni. În doar 5 zile, diferitele situații spontane ne-a testat prietenia, generozitatea, încrederea, respectul, bunătatea, înțelepciunea, răbdarea, curajul… Mai mult decât la toate celelalte grupuri, IHTIS a avut o misiune în plus, anume: „INCLUZIUNEA prin ARTĂ” și… AM REUȘIT! Meritul este al tuturor: organizatori, parteneri, membri ai juriului, concurenți, instructori, însoțitori, prezentatori și spectatori. ARTA, FOLCLORUL, COMPETIȚIA au trecut în plan secund condiția socială, mărturie stând succesul și atitudinea tuturor față de soliștii vocali cu dizabilități. Prin participarea IHTIS la acest festival, pentru al șaselea an consecutiv, experiența și-a spus cuvântul, exigența în preselecția participanților generând succesul acţiunii, obținut de: ANA-MARIA, GEORGIANA, CLARA, MARILENA si TONY – alaturi de ALEXANDRA, LUCIANA, LAVINIA, SEBASTIAN, GEORGE si IUSTINIAN. Recunoştinţă deplină d-nei înv. MIHAI MARINELA şi d-lui prof. DUPU MARCEL pentru sprijinul acordat

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: