ARHIVA VIDEO

2004 – 2014 – o urma lasata de fiecare dintre noi pe pamant.
2004 – 2014 – 10 ani din care TREBUIE sa ramanem in suflete doar cu bucuria de a fi faptuit impreuna, intr-o lume care prin vorbe nesocotite se straduieste parca din rasputeri sa impiedice daruirea, perseverenta, incapatanarea de a face ca lucrurile firesti si de suflet sa se intample.
2004 – 2014 – in imagini – ilustreaza povestea unui ONG ce incearca sa echilibreze balanta intre A DARUI si A PRIMI, dizabilitatea fizica neinsemnand o piedica in A DARUI, dar nicio motivatie de a astepta doar SA PRIMESTI.
2004 – 2014 – „oameni” si OAMENI ce au generat un manunchi de zile, saptamani, luni, ani in care am lacrimat, pentru a trai putinele clipe de bucurie ce le veti descoperi in clipurile de mai jos.

ANUL 2014

ANUL 2013

ANUL 2012

ANUL 2011

ANUL 2010

ANUL 2009

ANUL 2008

1. De mic mi-am dorit sa fac ceva in viata, dar nu prea ma faceam auzit. Dar de 2 ani de cand sunt membru IHTIS, cred cu tarie ca pot avea ceea ce imi doresc. Iata, cu ajutorul si inpreuna cu IHTIS. voi avea in 2011 cel mai mare eveniment din viata mea: Lansarea primei carti scrise de mine. Tot cu ajutorul IHTIS m-am putut promova pe net si am cunoscut oameni care au fost alaturi de mine in campania mea pentru o operatie pe care am avut-o de curand. Intr-o fraza: IHTIS FACE PARTE DIN VIATA MEA.

2. @ Marius – prin IHTIS doar ai inteles ca TOTUL DEPINDE DE TINE. Tu ai obtinut ce ti-ai dorit prin perseverenta ta de a arata public CE VREI. Nu IHTIS te-a promovat ci, tu insuti – prin cele scrise cu nasul; Nu IHTIS iti aduce la lumina cartea ci, tu insuti. Prin EDITURA IHTIS doar ti s-a pregatit cartea pentru tipar – ce s-a intamplat inainte si dupa este STRADANIA TA. Oamenii ce ti-au fost alaturi in campania pentru operatie, nu pentru IHTIS ti s-au alaturat ci, pentru ca ai reusit sa ajungi la sufletele lor singur, in felul tau.
    In tot acest timp, IHTIS a facut altceva: te-a indemnat sa pescuiesti, iar acum te bucuri de cele adunate singur in navodul tau.
    Acum meriti felicitat, dar daca vei reincepe sa lenevesti asteptand totul de-a gata – mustrarile se vor inteti iar.

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: